line

Z dôvodu zlepšovania našich služieb sme tento mesiac dokončili migráciu našich služieb do nového datacentra (TTC Teleport) s vyššou konektivitou a dostupnosťou. Zároveň bol aktualizovaný serverový hardvér (navýšenie výkonu, kapacity, redundancie).

S dlho pripravovaným a testovaným jadrom systému WEXBO® sme prešli aj na najnovšie softvérové riešenia kľúčových prvkov, akými sú skriptovací jazyk a databázový systém, vďaka čomu všetky funkcionality systému pobežia ešte rýchlejšie.

Zvýšili sme zabezpečenie emailových schránok a sprístupnili auto-konfiguračný nástroj pre najpoužívanejších emailových klientov pre jednoduchšiu konfiguráciu emailovej schránky.

Rovnako sme spustili zabezpečené šifrované spojenie (HTTPS) pre všetky služby v rámci našej domény https://wexbo.com/ (administrácia, webmail, testovacie profily, API). Možnosť využívania šifrovaného spojenia (Let’s Encrypt) na Vašich doménach sprístupnime už čoskoro.

Aktualizácia: SSL certifikát (protokol HTTPS) pre vlastnú doménu môžete aktivovať podľa nápovedy How to enable secure SSL certificate (HTTPS) for domain

Comments to article



Contact uswe are providing the support during the work days