Je možné si uzamknout přístup na svých stránkách?

Prístup na stránky je možné zablokovať alebo obmedziť rôznymi spôsobmi.

Uzamknúť prístup na celý web

V sekcii Nastavení / Web v položke "Zablokovat web PIN kódem" zadajte číselný kód pre zablokovanie.

Uzamknúť prístup do detailu článku

V sekcii Články / Články v úprave konkrétneho článku ("Upravit") v záložke Pravomoci v položke "Zabezpečit heslem" zadajte heslo pre uzamknutie.

Uzamknúť prístup do menu položky

V sekcii Články / Menu v úprave konkrétneho článku ("Upravit") v záložke Pravomoci v položke "Zabezpečit heslem" zadajte heslo pre uzamknutie.

Uzamknúť prístup na stránky s upozornením

v sekcii Doplňky / Pluginy / Uvítací okno deaktivujete položku "Zobrazit tlačítko potvrzení" a aktivujete položku "Zablokovat uzavření". Do textového editora nižšie zadáte text, ktorý sa zobrazí. Nezabudnite plugin aktivovať.

Tento spôsob uzamkne prístup na stránku aj administrátorovi stránok. Prístup tak bude len do administrácie stránok.

Zobraziť stránky po kliknutí na tlačítko alebo vyplnení formulára

Používane v prípade odsúhlasenia veku nad 18 rokov. V sekcii Doplňky / Pluginy / Uvítací okno aktivujte položku "Zobrazit tlačítko potvrzení" a aktivujete položku "Zablokovat uzavření". Do editora textu nižšie zadáte text, ktorý sa zobrazí, poprípade vložíte "Doplněk". Nezabudnite plugin aktivovať.

Zobrazovať určitý článok,menu,kategóriu,produkt,doplnok len určitým skupinám užívateľov

  • článok - v sekcii Články / Články v úprave ("Upravit") konkrétneho článku v záložke Pravomoci v položke "Zobrazit jen skupinám" vyberte skupiny užívateľov, ktorý budú mať prístup do daného článku.
  • menu - v sekcii Články / Menu v úprave ("Upravit") konkrétnej menu položky v záložke Pravomoci v položke "Zobrazit jen skupinám" vyberte skupiny užívateľov, ktorý budú mať prístup do danej menu položky.
  • kategória - v sekcii Produkty / Kategorie v úprave ("Upravit") konkrétnej kategórie v záložke Pokročilá nastavení v položke "Zobrazit jen skupinám" vyberte skupiny užívateľov, ktorý budú mať prístup do danej kategórie.
  • produkt - v sekcii Produkty / Produkty v úprave ("Upravit") konkrétneho produktu v záložke Pravomoci v položke "Zobrazit jen skupinám" vyberte skupiny užívateľov, ktorý budú mať prístup do daného produktu.
    • môžete nastaviť aj zobrazenie ceny len pre konkrétnu skupinu užívateľov v položke "Zobrazit cenu pouze skupinám"
  • modul - v sekcii Doplňky / Moduly v úprave ("Upravit") konkrétneho modulu po kliknutí vpravo hore na tlačítko "Rozšířené nastavení modulu" v záložke Pravomoci v položke "Zobrazit jen skupinám" vyberte skupiny užívateľov, ktorý budú mať prístup do daného modulu.
  • plugin - vybraným pluginom môžete v sekcii Doplňky / Pluginy v úprave ("Upravit") konkrétneho (vybraného) pluginu po kliknutí vpravo hore na tlačítko "Rozšířené nastavení modulu" v položke "Zobrazit jen skupinám" vyberte skupiny užívateľov, ktorý budú mať prístup do daného pluginu.

Zobrazovať ceny produktov len určitým skupinám užívateľov

V sekcii Produkty / Produkty v úprave ("Upravit") konkrétneho produktu v záložke Pravomoci v položke "Zobrazit cenu pouze skupinám" vyberte skupiny užívateľov, ktorý budú mať prístup k cene daného produktu.

  • Políčko "Užívateľ" je akýkoľvek užívateľ, ktorý je registrovaný a prihlásený
  • Skupinu užívateľov pridávate/upravujete v sekcii Uživatelé / Skupiny
Kontaktujte náspodporu poskytujeme od 9:00 do 17:00