line

Máte e-shop, ktorý je vo svojom segmente niečím výnimočný oproti konkurencii? Prihláste ho na ShopRoku. Zapojiť sa môže naozaj každý eshop bez nutnosti byť registrovaný na Heureke.

O čo ide?

Registráciou do súťaže je možné hlasovať za Váš eshop na internete. Pre každú kategóriu/segment sa vyhlasuje víťaz a dvaja finalisti. Každý z nich je ocenený certifikátom.

Čo môžete získať?

Prestížny certifikát ShopRoku, ktorý je možné umiestniť na stránke.

Kedy sa koná ShopRoku?

Registrácia a hlasovanie pre rok 2019 sa koná od 2.12. 2019 do 28. 2. 2020.

Ako sa zapojiť?

Eshop môže do súťaže zapojiť ktokoľvek, teda samotný prevádzkovateľ ale aj zákazník na stránke ShopRoku.sk alebo ShopRoku.cz.

Kde sa hlasuje?

Po registrácii je možné za daný eshop hlasovať na stránke SK Hlasovať v Cene Popularity alebo CZ Hlasovat v Ceně Popularity.

Kedy sú vyhlásené výsledky?

Vyvrcholením súťaže je galavečer s výsledkami súťaže. Výsledky sa dozviete 19. 3. 2020. Informácie budú známe na stránke SK Vyhlásenie alebo CZ Vyhlášení. Výsledky sú následne zverejnené na stránke SK Výsledky alebo CZ Výsledky.

Aké sú pravidlá?

Podmienky sú naozaj jednoduché! Stačí mať e-shop a opísať jeho výhody niekoľkými slovami. To je všetko! Viac informácii na stránke SK Cena popularity alebo CZ Cena popularity.

Ako propagovať hlasovanie za svoj eshop?

  • Bannery - na stránkach SK Podpora hlasovania alebo CZ Podpora hlasování je možné si stiahnuť bannery, ktoré môžete vložiť na stránky svojho eshopu pre zviditeľnenie akcie v ktorej je Váš eshop zapojený. Bannery je možné vložiť napríklad do modulu Add-ons / Widgets / Banner, kde si viete v položke "Date of display" nastaviť dátum zobrazenia banneru len do konca akcie.
  • Notifikácie objednávok - informácia v notifikačnom emaile objednávky, ktoré nastavujete v sekcii Eshop / Orders po kliknutí na tlačítko  .
  • Newsletter - viac informácii v nápovede Can I send newsletters?

Odporúčame použiť URL

Pre SK namiesto "VASADOMENA.SK" zadajte doménu Vášho eshopu

https://www.shoproku.sk/sutaz?shop=VASADOMENA.SK&utm_campaign=bannery_2019&utm_source=banner_side_sk#hlasovat-v-cene-popularity

Pre CZ namiesto "VASEDOMENA.CZ" zadajte doménu Vášho eshopu

https://www.shoproku.cz/soutez?shop=VASEDOMEN.CZ&utm_campaign=bannery_2019&utm_source=banner_side_cs#hlasovat-v-cene-popularity

Všetky kategórie

Comments to article



Contact uswe are providing the support from 9 am to 5 pm