line

Keďže súčasná situácia ovplyvňuje nás všetkých, veríme, že v podobných ťažších časoch si musíme navzájom pomáhať. Preto sme sa rozhodli zaviesť niekoľko benefitov v poskytovaní našej platformy na tvorbu webstránok a tvorbu eshopu pre všetkých tých, ktorí akokoľvek prispievajú proti šíreniu pandémie COVID-19, ale aj pre tých, ktorých aktuálna situácia obmedzuje vo využívaní niektorých našich služieb. Väčšina benefitov bude platných po celú dobu mimoriadnej situácie alebo až do odvolania.

Testovacia prevádzka zadarmo na 30 dní

Vieme, že veľa z vás je z dôvodu mimoriadnej situácie doma, či už kvôli uzavretým prevádzkam alebo pre starostlivosť o vašich najbližších. Na základe niekoľkých požiadaviek ohľadom predĺženia testovacích stránok sme sa rozhodli, že všetky novovytvorené testovacie prevádzky namiesto súčasne poskytovaných 15 dní zdarma, získajú až 30 dní na testovanie.

WEB a ESHOP zadarmo zamerané na pomoc proti šíreniu koronavírusu

Zaznamenávame veľkú solidaritu zo strany bežných občanov, ktorí svojou iniciatívou prispievajú k zastaveniu šírenia pandémie, a tým pádom k ochrane nás všetkých. Všetkým takýmto projektom, či už ide o webstránku zameranú na informovanosť verejnosti spojenú s daným ochorením, alebo eshopy s predajom doma vyrobených ochranných rúšok na tvár, či iných ochranných a dezinfekčných prostriedkov, poskytneme náš redakčný systém na tvorbu vlastnej webstránky alebo eshopu zdarma a to až na 3 mesiace. Zľava na služby "variant WEB" alebo "variant ESHOP" bude poskytovaná formou 100 % zľavového kupónu.

Postup a podmienky získania ostrej prevádzky zdarma na vlastnej doméne

  • V prvom rade je nutné si vytvoriť testovaciu prevádzku WEB alebo ESHOP podľa nápovedy Jak vytvořit web nebo eshop?
  • Naplniť stránky obsahom z väčšej miery zameraným na informácie alebo produkty (ochranné pomôcky, dezinfekcie, rúška,...) proti šíreniu či na pomoc proti ochoreniu COVID-19.
  • Po naplnení obsahu je možné prejsť do ostrej prevádzky s využitím vlastnej domény (www.vasadomena.xyz) podľa nápovedy Jak přejdu do ostrého provozu?
  • Vo formulári na prechod do ostrej prevádzky je nutné v položke "Způsob platby" zvoliť niektorú z podporovaných možností měsíčně alebo čtvrtletně (odporúčame).
  • Nakoniec je nutné v danom formulári kliknúť na tlačítko   a do položky "Slevový kupón" zadať zľavový kód: COVID

Všetky takto vytvorené objednávky budú preverené podmienkami uvedenými vyššie. Upozorňujeme, že zľava 100% sa vzťahuje len na služby, a to na variant WEB a ESHOP. Zľava sa nevzťahuje na variant ESHOP Premium, registráciu domény, či iné doplnkové služby. Daňový doklad bude vystavený len na prípadnú registráciu domény.
Nezabúdajte splniť zákonné povinnosti uvedené v nápovede Legislativní povinnosti webstránky a eshopu. V prípade rúšok vytvorených doma a následného predaja súkromnou osobou odporúčame informovať sa o aktuálnych možnostiach takéhoto predaja. My v aktuálnej situácií poskytujeme možnosť vytvoriť eshop aj súkromnej osobe bez identifikačného čísla IČO.

Zrušenie poplatkov

Myslíme aj na našich súčasných užívateľov systému. Aj keď evidujeme nárast online eshopov a enormný vzostup nákupu cez internet, mnoho z vás sa môže z dôvodu rôznych obmedzení, či už v doprave, alebo personálnych ťažkostí, dostať do situácie, kedy zabudnete uhradiť objednávku na predĺženie služieb. Preto sme sa rozhodli odpustiť poplatky za obnovenie účtu zo záloh systému a všetky tieto úkony vykonáme bezplatne. Počas mimoriadnej situácie a to až do 30.6.2020 nebudú systémom poplatky za obnovenie účtu vystavované.

Kredit so 100% bonusom

Rovnako chápeme, že veľa vašich zákazníkov na vás kladie vysoké nároky s doručením tovaru alebo ste jednoducho museli svoje prevádzky obmedziť alebo úplne zastaviť. Najlepší spôsob ako sa takýmto otázkam vyhnúť, je informovanosť zákazníka. Preto sme sa rozhodli, že kredit, ktorý môžete využiť na rozposlanie hromadného emailu Newsletteru alebo SMS notifikácií získate teraz so 100% bonusom, teda pri nákupe 1 kreditu získate automaticky 2 kredity.

Sme zodpovední

Plne rešpektujeme všetky nariadenia a odporúčania úradu vlády, preto naša spoločnosť WEXBO s.r.o. zaviedla aj interné opatrenia. Všetci naši pracovníci vykonávajú svoju prácu z domu (HomeOffice). Aj keď je komunikácia medzi pracovníkmi zabezpečená prostredníctvom online služieb, pri nevyhnutných spoločných stretnutiach používame všetky dostupné ochranné pomôcky a dezinfekčné prostriedky. Napriek nevyhnutným opatreniam drvivá väčšina úloh funguje na bežnej báze, a tak vás chceme ubezpečiť, že nastavené opatrenia nijako neovplyvňujú chod technickej podpory, monitoring a servis serverov a softvéru, ale ani samotný vývoj systému WEXBO®. Už čoskoro môžete očakávať dlho pripravované novinky systému. Teraz vám prajeme hlavne veľa zdravia.

Diskuze k článku



Kontaktujte náspodporu poskytujeme od 9:00 do 17:00